Regler om Kørekort​

Ophold i undervisningen

Det er ikke tilladt med større ophold i undervisningen. Med større ophold menes mere end 3 mdr.

Hvis man får et ophold i undervisningen på mere end 3 mdr. før man er nået til kørslen, skal man starte igen helt forfra inkl. evt. manøvrebane.

Er man begyndt at køreundervisningen og er afbrydelsen på mellem 3 og 4 mdr., skal man starte fra og med 1. kørelektioner.

Har opholdet været mere end 4 mdr. inden teoriprøven er bestået, skal der startes helt forfra inkl. evt. manøvrebane.

Har opholdet været mellem 3 og 5 mdr. efter en bestået teoriprøve skal der tillægges undervisningen yderligere 4 kørelektioner.

Er opholdet på mere end 5 mdr. efter bestået teoriprøve, skal der startes forfra, herunder ny teoriprøve og er opholdet over 7 mdr. skal man også på evt. manøvrebane.

Obligatorisk teori

Ved førsterangs erhvervelse af et kørekort, er det obligatorisk, at man skal følge et helt teorikursus.

Ved kontrollerende prøver er det ikke et krav, at man følger et teorikursus, men det kan hurtigt blive meget dyrt at forsøge sig, uden først at have modtaget teoriundervisning. Kontrollerende prøver er ca. 60% dyrere end førsterangs prøver og der skal betales et nyt gebyr, hvis man ikke består. 

Er det en betinget frakendelse, vil man også miste sit kørekort første gang man dumper, og får det først igen når køreprøven er bestået. Har man kørekort til flere kategorier, skal køreprøven beståes senest ved den 3. prøve, ellers skal man op til prøve i samtlige kategorier, man ønsker at generhverve.

NB: En kontrolerende prøve, i forbindelse med en betinget frakendelse, skal beståes senest 3 mdr. fra dom/bødeforlæg.

Teoriundervisningen i wandmose foregår ved hjælp af den nyeste teknik. Det sker med undervisningsmaterialer og evaluerende prøver på computer og storskærm. 

Til at følge teoriundervisningen købes teoribog.

Kørselsforbud/ særlig køreundervisning

Hvis du har mistet dit kørekort, enten ved at have fået to klip eller ved at have fået en betinget frakendelse, inden for de første to år du har kørekort, får du ganske automatisk et kørselsforbud. 

Når man får et kørselsforbud, vil det sige at politiet inddrager dit kørekort og du skal have modtaget særlig undervisning af en kørelærer. Der er krav i loven, hvor der står hvad undervisning netop du skal have og det fordeler sig på 8 teoretiske lektioner og 8 praktiske. 

Vi har stort erfaring med lærer/elev-situationen. Derfor får du den helt rigtige kørelærer hos os.​​

Gå til startsiden.

Holdtilmelding

Udfyld nedenstående formular for at tilmelde dig en af vores hold.


​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for tilmelding

Ring, skriv eller kom forbi vores køreskole og hør, hvad vi kan gøre for dig!

Wandmoses Køreskole er stedet for dig, hvis du vil have kørekort til bil, eller hvis du har mistet dit kørekort og skal generhverve.​ Hos Wandmoses Køreskole starter vi hold hele tiden, og vi gør brug af digitale tavler og interaktive teorilektioner for at sikre dig, at du er bedst forberedt til teoriprøven, men også at du er klædt godt på til at have dine vejlektioner.

Wandmoses køreskole er stedet for dig, hvis du vil have kørekort til bil, eller hvis du har mistet dit kørekort og skal generhverve.

Kontor: 50 35 49 45

Mandag, onsdag og fredag: 9.15-12.00

Kontaktoplysninger

WANDMOSES KØRESKOLE V/JAN WANDMOSE LARSEN

Fanøgade 1A, 9000 Aalborg

Klik her for rutevejledning